BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 8, 2010

Omaigod

salam....



wow menguji kesabaran sgt sorg mamat ni...

leh je nak detail kan hu is him....tp the things is he was my senior

xpatot la ckp cmtu...if u r like "that" jgn la duk point the finger to other tuk cover diri sendiri...omaigod..tlg la...

pastu give me the bad words at all....uish...menguji kesabaran betol la...

i come with peace...coz u r my senior...not coz u r like that...

muka baik tapi .....


baca la msg die neh...heheheh



aku : hello

MS: gay mung ni


aku : nape
mung gay kan...ade dlm *R

aku : aku xrapt pon dgn mg
mg gay sauki
taubtlh

aku : xbaek ckp org


MS : nabi xtlg mg kt pdg masya kkgi

aku : even though aku gay pon
i just come here as fren

MS : doh mg kaca aku

aku : bukan la nak apape
saje nak kwn2

MS: takot aku kwn dgn mg


aku : plus if u r gay dont point the finger to others
aku bley je nak cerita kat org len that u r gay
kalo aku, org mmg tau aku cm ni

MS : parok mg sauki


aku : n mung tu

MS : aku konet besor

aku : sesedap hati tuduh org

MS : ade nafsu dgn puan
bodo mg ni

aku : jgn tipu la

MS: bljar tggi sji
mg gay
bodo
lyn org bodo jd bodo aku

aku : the fact is
u r gay kan

MS : ya allh

aku : xsalah kan kalo nak tegur2 kwn2 from satu Universiti
so narrow la mu ni

MS: taubt nasuha sauki
pintu taubt buke lg

aku : by the way

MS : berat mg

aku : aku dok msg2 bukan sbb nak ajak sex ke ape ke

MS : masuk tabligh ar mg ni
xckp g2

aku : i come with peace


MS : aku takot mg cr aku
mg kn l****t

aku : tlg la
im not that type

MS : jd ar kaca aku


aku : jgn kerana mu jd mangsa gay
nak salah kan org len plok kan

MS : dri ayat mg aku mg ni jenis gner manusia

aku : sape yg kena masuk tabligh ni


MS : mg ar bodo
konet kecik

aku : ape mslh nyer
kalo tuhan bg kecik
aku x ngate ke org
aku x hipokrit
aku xlelong diri
aku x mintak sex merata2
aku x msg org nge perkataan bodo2 la
ape la
sape lagi teruk ni
muka je baik
tp
...


terus die remove aku dr fb plus xlayan....

moral of the story tetiba nak marah2 psl gay...OMG....

3 comments:

Jey Yusuff said...

x semua org paham ape tu perasaan dan ape itu persefahaman.. salam perkenalan dari jey yusuff. follow ur blog

AdiE said...

hahahaha....

~ DanieL AdiE ~

Anonymous said...

m.o.t.i.p??

LINK

Related Posts with Thumbnails