BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 18, 2010

IDUL ADHA

SALAM

pe kabo..

today 10 zulhijjah = 17 nov 10

Hari Raya Aidil Adha

alhamdulillah...tahun ni sempat lagi menyambutnya walaupon dalam keadaan yg sederhana..

tahun ni family aku x buat ibadah korban...

tp gigih g tolong kat umah tok aku..

well as usual, menu kat umah tok aku hari ni

GULAI DAGING

DAGING GORENG

SUP TULANG

aku makan sup je..

nasi sume2 tu nak makan...tp entah la...sup tu lebih menarik perhatian...

hehehehe

btw sedap...

plus...

kalo dok berkira-kira la kan...da lebih setahun da kes AMZIRA...

hehehe...wpon masih lagi ingat kat die...

tpaku ikot ape kehendak die...

pengorbanan jugak ke tu??

btw thun ni

2 abg aku x dapt bersama plus my ototosan

pengorbanan jugak...

huhuhu

any way any how selamat menyambut hari raya aidil adha serta menghayati pengajaran disebalik perayaan ni..

smoga kita semua mendapat syafaat dr baginda and mendapat keredhaan dr NYA..


3 comments:

AdiE said...

SALAM AIDILADHA DUDE..

~ DanieL AdiE ~

choke said...

ya thx...xwat open hpuse ke

cik baya said...

kes azmira??
sape tuh?
law xkberatan..
:)

LINK

Related Posts with Thumbnails