BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 13, 2010

APA PUN YANG TERJADI BERJALAN LAH TANPA HENTI

lama x post sesuatu....kali ni tetiba ada masa n ruang skit...aku tulis la...ntah ape isi karangan kali ni...

anyway...semenjak due menjak ni...aku dilanda dugaan yg berat la untuk membuat keputusan...tp kan aku percaya....yg bahawa suatu hari nanti sume ni akan terjawab dengan sendiri...

org ckp penantian suatu penyeksaan...mmg btol..tp kalo kita sanggup tunggu??? setakat 3 tahun je kan...bukan nyer g planet pluto...kalo la pg sekali pon...email ada...surat leh anto..poskad leh kasi...dunia maju sekarang...bukan xleh anto kabo berita kan...


kenapa la cara dia tu x matang...kadang2 xpaham....tapi walau ape pon jadi...aku sokong die....ni lah masanya...sementara muda ni...nak kejar langit kejar la....itu pilihan die..takkan nak halang kan...hopefully dia dtg kat aku nanti...

entah ler...aku pon mcm pasrah...tp tetap nak jugak...we will see how...but i belive....

3 comments:

AdiE said...

lagu dato CT kn.
melawan kesepian..
am i rite??

~daniel adie~

Afzainizam said...

Salam Dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

Salam perkenalan semoga terjalin sebuah persahabatan antara blog.... moga kami menerima resporn yang baik dari anda....

~~~~~~@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@~~~~~~

"ingatkanku semua, wahai sahabat
Kita untuk slamanya, kita percaya
Kita tebarkan arah, dan tak pernah lelah
Ingatkanku semua, wahai sahabat

Bila nafas kulepas, semua langkah yang lelah
Semua waktu yang hilang, tapi bayangmu tetap

Ingatkanku semua, wahai sahabat
Kita untuk slamanya, wahai sahabat
Kita bagai cerita, wahai sahabat
Ingatkanku semua, wahai sahabat

~~~~~~@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@~~~~~~~

ash said...

yes adie.....sori bru bukak blog...

LINK

Related Posts with Thumbnails